User Information

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Author Topic: Forum/Website Bugs  (Read 80992 times)

Darkness
Oct 13, 2015, 04:43:35 PM
Reply #555 on: Oct 13, 2015, 04:43:35 PM
Q
Please accept my apologies. I've no clue how that happened but it's fixed now.

I can only assume it happened during the new theme. Surprised it's taken this long for somebody to notice.

« Last Edit: Oct 13, 2015, 04:45:59 PM by Darkness »


Hubbs
Dec 24, 2015, 04:36:12 AM
Reply #557 on: Dec 24, 2015, 04:36:12 AM
Q
Is the search option working at all? I can't get anything on it.



Corporal Hicks
Jan 12, 2016, 08:50:50 AM
Reply #559 on: Jan 12, 2016, 08:50:50 AM
Q
At the moment it doesn't seem to be. I've let the boss know about this.

I actually just use Google to search the thread title and then add avpgalaxy on the end and it works fine.  :laugh:


Maphisto86
Dec 02, 2016, 07:29:39 PM
Reply #560 on: Dec 02, 2016, 07:29:39 PM
Q
I have a minor if annoying problem with saving changes to my forum profile. For some reason, the ability to add your own avatar via an image URL does not work for me. I have used two different image sharing websites but neither work. Either it cannot read the external images from these sites, the image is the wrong file type or size, or the forum does not recognize the option  to post an external image link at all.



Shasvre
Dec 02, 2016, 08:24:35 PM
Reply #562 on: Dec 02, 2016, 08:24:35 PM
Q
I usually use Imgbox to host my pictures and I had the same problem. It worked fine once I uploaded it to Imgur however.


Maphisto86
Dec 02, 2016, 08:46:52 PM
Reply #563 on: Dec 02, 2016, 08:46:52 PM
Q
What's the link to the image?

Here is the initial link I used for the logo on Photobucket: http://img.photobucket.com/albums/v127/Maphisto86/Variable%20Gravity%20Logo%20Dead%20Space.jpg.
I then tried to use postimg.org but had the same problem. Link: https://postimg.org/image/h4auqdw77/ . I appreciate any help you can provide Darkness.


Shasvre
Dec 02, 2016, 09:10:02 PM
Reply #564 on: Dec 02, 2016, 09:10:02 PM
Q
What's the link to the image?

Here is the initial link I used for the logo on Photobucket: http://img.photobucket.com/albums/v127/Maphisto86/Variable%20Gravity%20Logo%20Dead%20Space.jpg.
I then tried to use postimg.org but had the same problem. Link: https://postimg.org/image/h4auqdw77/ . I appreciate any help you can provide Darkness.

An avatar can only be 100 x 100 pixels. These two are too big.

Try this one and see if it works.

http://i.imgur.com/lMo2IPB.png


Maphisto86
Dec 08, 2016, 02:47:32 AM
Reply #565 on: Dec 08, 2016, 02:47:32 AM
Q
What's the link to the image?

Here is the initial link I used for the logo on Photobucket: http://img.photobucket.com/albums/v127/Maphisto86/Variable%20Gravity%20Logo%20Dead%20Space.jpg.
I then tried to use postimg.org but had the same problem. Link: https://postimg.org/image/h4auqdw77/ . I appreciate any help you can provide Darkness.
An avatar can only be 100 x 100 pixels. These two are too big.

Try this one and see if it works.

http://i.imgur.com/lMo2IPB.png

Ah, thank you Shasvre. I was unaware of the size restriction, I have been away from these forums for too long!  :-[ Changing the size of the linked image makes everything work fine now.  ;D


ace3g
Mar 04, 2017, 03:21:43 AM
Reply #566 on: Mar 04, 2017, 03:21:43 AM
Q
At the moment it doesn't seem to be. I've let the boss know about this.

I actually just use Google to search the thread title and then add avpgalaxy on the end and it works fine.  :laugh:

Any updates to the issues with the search function?

Also I can't find the thread in the general film/TV forum about the new Marry Poppins movie. I have searched all the way back till 2015 with no results.

It seems like unless things are on the first few pages, you can't get search results in either google or on the site.


Darkness
Mar 04, 2017, 08:38:12 AM
Reply #567 on: Mar 04, 2017, 08:38:12 AM
Q
The search does work but I don't see that thread anywhere, no. Are you sure there was one.


ace3g
Mar 04, 2017, 04:22:18 PM
Reply #568 on: Mar 04, 2017, 04:22:18 PM
Q
The search does work but I don't see that thread anywhere, no. Are you sure there was one.

Yes, I recall posting tweets of casting news on the thread (which I didn't start).  Unless my mind is playing tricks on me.

I'll start a new thread.


MajorB
Mar 07, 2017, 12:21:57 AM
Reply #569 on: Mar 07, 2017, 12:21:57 AM
Q
The forum is telling me that I have a new message, but no messages are listed in my PM page.Is there another kind of message that I'm just totally missing, or am i seeing some kind of bug?


 

Facebook Twitter Instagram Steam RSS Feed