User Information

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Author Topic: CJ Trivia  (Read 797 times)

War Wager
Sep 24, 2007, 02:58:44 PM
Topic on: Sep 24, 2007, 02:58:44 PM
Q
1. What is the name of the city CJ is based?
a) New York
b) Neonopolis
c) Reonopolis

2. Who was Young Blood of the Dark Blade Clan?
a) Swift Knife
b) Long Spear
c) Scarface

3. How many years did Scarface have to survive on the distant planet?
a) 10
b) 100
c) 150

4. In which order do these people die?
a) Scorpion King, El Hongo, Baby Blew
b) El Hongo, Scorpion King, Baby Blew
c) Baby Blew, Scorpion King, El Hongo

5. The Aliens are refered to as what by Hunter?
a) "Bodygaurds"
b) "Birthday presents"
c) "Little friends"

6. Why did Hunter and his mother Isabella live so long?
a) Scarface's blood touched their skin
b) They mutated themselves
c) They lived healthly

7. Baby Blews "Working Girls" are actually what?
a) Zombies
b) Samurai
c) Porn Stars

8. Why is Scarface sent to Neonopolis?
a) Destroy Borgia Industries
b) Retrieve the stolen technology
c) Kill Hunter

9. Who was friends with Charles Bishop Weyland?
a) Lurcretia
b) Hunter
c) Bruno

10. Who was Alpha Male of the Dark Blade Clan?
a) Long Spear
b) Scarface
c) Stone Heart



jegu
Sep 24, 2007, 03:49:06 PM
Reply #2 on: Sep 24, 2007, 03:49:06 PM
Q
1.b
2.b
3.b
4.a
5.c
6.a
7.c
8.b
9.b
10.c


Night Killer
Sep 24, 2007, 10:27:11 PM
Reply #3 on: Sep 24, 2007, 10:27:11 PM
Q
B
A
B
A
B
A
C
B
B
C


War Wager
Sep 26, 2007, 11:27:23 AM
Reply #4 on: Sep 26, 2007, 11:27:23 AM
Q
ELDERPREDATOR: 8/10
jegu: 8/10
Skull-hunter 10/10  ;)

1. What is the name of the city CJ is based?
a) New York
b) Neonopolis
c) Reonopolis

2. Who was Young Blood of the Dark Blade Clan?
a) Swift Knife
b) Long Spear
c) Scarface

3. How many years did Scarface have to survive on the distant planet?
a) 10
b) 100
c) 150

4. In which order do these people die?
a) Scorpion King, El Hongo, Baby Blew
b) El Hongo, Scorpion King, Baby Blew
c) Baby Blew, Scorpion King, El Hongo

5. The Aliens are refered to as what by Hunter?
a) "Bodygaurds"
b) "Birthday presents"
c) "Little friends"

6. Why did Hunter and his mother Isabella live so long?
a) Scarface's blood touched their skin
b) They mutated themselves
c) They lived healthly

7. Baby Blews "Working Girls" are actually what?
a) Zombies
b) Samurai
c) Porn Stars

8. Why is Scarface sent to Neonopolis?
a) Destroy Borgia Industries
b) Retrieve the stolen technology
c) Kill Hunter

9. Who was friends with Charles Bishop Weyland?
a) Lurcretia
b) Hunter
c) Bruno

10. Who was Alpha Male of the Dark Blade Clan?
a) Long Spear
b) Scarface
c) Stone Heart



 

Facebook Twitter Instagram Steam RSS Feed