User Information

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Author Topic: Full Game Aliens vs. Predator 2 (ALL IN ONE) Editi...  (Read 95356 times)

Stoned_Stew_UK
Jul 14, 2019, 10:43:46 PM
Reply #270 on: Jul 14, 2019, 10:43:46 PM
Q
OMG...
EVAC RULZZZ

Had to sign up just for this, Was anyone clan'd back in the day?
anyone used to be in [AOR] or [Legends] ???



Tankobite
Aug 22, 2019, 01:53:57 AM
Reply #272 on: Aug 22, 2019, 01:53:57 AM
Q
I've tried using the all in one exe, but every time I try to launch it, the screen goes blank, I hear some noise from the opening credits and then it boots me back to desk top and won't go further. I'm running windows 10, can anyone help me?


x-M-x
Aug 26, 2019, 11:49:40 AM
Reply #273 on: Aug 26, 2019, 11:49:40 AM
Q
I've tried using the all in one exe, but every time I try to launch it, the screen goes blank, I hear some noise from the opening credits and then it boots me back to desk top and won't go further. I'm running windows 10, can anyone help me?

Hello

Rename

avp2.exe to avp2game.exe

Or install msp 2.4 (online patch+ other fixes)

https://avpunknown.com/avp2master

Download 2.4 version.



Fr4mbo
Sep 01, 2019, 04:41:00 AM
Reply #274 on: Sep 01, 2019, 04:41:00 AM
Q
Hi, been trying to get this game to work for a good five hours.

So far it's crashing on start up more often than not and I've tried every fix that I've seen sadly still not fixed.

Windows event viewer is giving me this if it helps >

Faulting application path: C:\Program Files (x86)\Aliens vs. Predator 2\lithtech.exe
Faulting module path: C:\WINDOWS\SYSTEM32\ntdll.dll

The fault switches between these three > ntdll.dll , DINPUT.dll & AcLayers.DLL .

Not sure if that means I'm missing these files?
I've uninstalled/reinstalled multiple times and from a couple of different sources. ( EXE & ISO )

The first time I started the game up after reinstalling it worked but after quitting and restarting it crashed...
It also randomly works like 1/100 times.

Thanks for the help.





x-M-x
Sep 02, 2019, 01:36:40 PM
Reply #275 on: Sep 02, 2019, 01:36:40 PM
Q
Hello
Try compatibility mode XP

If it fails? i suggest you join the official avp2 discord https://discord.gg/hHqYPWA

And ask in tech support.





Predboy
Sep 27, 2019, 09:35:41 PM
Reply #277 on: Sep 27, 2019, 09:35:41 PM
Q
So are these files safe? No malware or anything in them? I only ask because a long time ago my malwarebytes found malware hiding among the files. However, I don't know if that malware came directly from this download or came from another download I remember doing from a different site with another game. Odds are it probably came from the other since I made a lot of stupid mistakes back then when downloading games. :P My paranoia from that experience makes me want to ask other people who got this to make sure though.





x-M-x
Oct 03, 2019, 03:08:49 PM
Reply #281 on: Oct 03, 2019, 03:08:49 PM
Q
Nice to see you guys!

Hope you'll join the servers someday.  :)


Varia31
Oct 17, 2019, 04:47:51 PM
Reply #282 on: Oct 17, 2019, 04:47:51 PM
Q
Hey all, how's it going? First off, thank you for compiling this. It's refreshing being able to play this again! That said, I'm running into a problem. I installed the game and followed the instructions perfectly, but the game isn't wanting to work after installing patch 1.0.9.6. I ran a test, and the game loads up properly without any issues if I do not install the patch, but if I do, the problem comes up again.

Here is what happens: when patch 1.0.9.6 is installed, I can launch the game just fine. But when I go to select a single player campaign mission, it will take me to the loading screen, and remain on that screen for a while before kicking me back to the main menu. The game itself does not completely crash, it just fails to load the mission. Again, I installed everything I was supposed to, in the correct order listed, but for some reason the campaign just does not want to work properly if I have the 1.0.9.6 update installed. I am on an AlienWare Windows 10 laptop. Any idea what could be going on here?



Varia31
Oct 18, 2019, 04:45:21 AM
Reply #284 on: Oct 18, 2019, 04:45:21 AM
Q
You can try installing the msp mod on top of your install. Download here: https://avpunknown.com/avp2master/

Also you can see if anything in this guide I wrote helps you: https://www.avpunknown.com/cgi-bin/YaBB.pl?num=1538797059
Somehow the Master Server Patch seems to have been just what it needed. Thank you so much! It's working just fine now. Now I can enjoy some of my favorite mods again.


 

Facebook Twitter Instagram Steam RSS Feed