User Information

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Author Topic: Forum/Website Bugs  (Read 70972 times)

Shasvre
Feb 28, 2019, 09:17:04 PM
Reply #585 on: Feb 28, 2019, 09:17:04 PM
Q
All seems to be working properly now. Thanks for the quick work, guys. :)


Voodoo Magic
Mar 01, 2019, 02:15:03 PM
Reply #586 on: Mar 01, 2019, 02:15:03 PM
Q
Still seeing problems.

Buttons for Font color, Font size, Font selection, Moving text is still missing unfortunately.


Darkness
Mar 01, 2019, 06:41:44 PM
Reply #587 on: Mar 01, 2019, 06:41:44 PM
Q
Font, colour, size etc were always disabled to keep it consistent across different themes.

I suspect the youtube plugin causes all bbcode to be enabled which shouldn't be the case.

« Last Edit: Mar 01, 2019, 06:43:17 PM by Darkness »







[cancerblack]
Mar 19, 2019, 07:43:09 PM
Reply #594 on: Mar 19, 2019, 07:43:09 PM
Q
Probably answered a million times if it's not unique to me, but what's with the giant dead/empty space under each page? PC and phone both get it.





Voodoo Magic
Apr 03, 2019, 09:02:42 PM
Reply #598 on: Apr 03, 2019, 09:02:42 PM
Q
On my usual browser I can no longer access the forum. All I get is:

Forbidden


You don't have permission to access /forum/ on this server.

Now, only using a different browser can I access the forums. I'm guessing my main ISP was banned, hopefully accidentally?  ;D

Can someone check it out?


[cancerblack]
May 09, 2019, 10:08:13 AM
Reply #599 on: May 09, 2019, 10:08:13 AM
Q
Probably answered a million times if it's not unique to me, but what's with the giant dead/empty space under each page? PC and phone both get it.


Still get this. Like, approx 40% of any page I load is just the background texture pic continuing on well beyond the actual posts.


 

Facebook Twitter Instagram Steam RSS Feed