Full Game Aliens vs. Predator 2 (ALL IN ONE) Edition

Started by x-M-x, Feb 19, 2016, 06:55:20 PM

Author
Full Game Aliens vs. Predator 2 (ALL IN ONE) Edition (Read 161,149 times)

x-M-x

Quote from: Stoned_Stew_UK on Jul 14, 2019, 10:43:46 PM
OMG...
EVAC RULZZZ

Had to sign up just for this, Was anyone clan'd back in the day?
anyone used to be in [AOR] or [Legends] ???

Enjoy !

As for the clans? maybe there is a few of them in the discord

https://discord.gg/hHqYPWA - AVP2 DISCORD

Many clan members there

YSL/XRL/9th/D*d/RSC


Tankobite

I've tried using the all in one exe, but every time I try to launch it, the screen goes blank, I hear some noise from the opening credits and then it boots me back to desk top and won't go further. I'm running windows 10, can anyone help me?

x-M-x

Quote from: Tankobite on Aug 22, 2019, 01:53:57 AM
I've tried using the all in one exe, but every time I try to launch it, the screen goes blank, I hear some noise from the opening credits and then it boots me back to desk top and won't go further. I'm running windows 10, can anyone help me?

Hello

Rename

avp2.exe to avp2game.exe

Or install msp 2.4 (online patch+ other fixes)

https://avpunknown.com/avp2master

Download 2.4 version.


Fr4mbo

Hi, been trying to get this game to work for a good five hours.

So far it's crashing on start up more often than not and I've tried every fix that I've seen sadly still not fixed.

Windows event viewer is giving me this if it helps >

Faulting application path: C:\Program Files (x86)\Aliens vs. Predator 2\lithtech.exe
Faulting module path: C:\WINDOWS\SYSTEM32\ntdll.dll

The fault switches between these three > ntdll.dll , DINPUT.dll & AcLayers.DLL .

Not sure if that means I'm missing these files?
I've uninstalled/reinstalled multiple times and from a couple of different sources. ( EXE & ISO )

The first time I started the game up after reinstalling it worked but after quitting and restarting it crashed...
It also randomly works like 1/100 times.

Thanks for the help.




x-M-x

Hello
Try compatibility mode XP

If it fails? i suggest you join the official avp2 discord https://discord.gg/hHqYPWA

And ask in tech support.



Fr4mbo

Quote from: x-M-x on Sep 02, 2019, 01:36:40 PM
Hello
Try compatibility mode XP

If it fails? i suggest you join the official avp2 discord https://discord.gg/hHqYPWA

And ask in tech support.

Hi, I've tried changing the properties of the exe and lithtech.

I also have the msp patch installed.

Thanks for the help.

Predboy

So are these files safe? No malware or anything in them? I only ask because a long time ago my malwarebytes found malware hiding among the files. However, I don't know if that malware came directly from this download or came from another download I remember doing from a different site with another game. Odds are it probably came from the other since I made a lot of stupid mistakes back then when downloading games. :P My paranoia from that experience makes me want to ask other people who got this to make sure though.

x-M-x

Perfectly safe.

GAME

https://avpunknown.com/avp2aio

ONLINE PATCH

https://avpunknown.com/avp2master

AVP2 SERVERS

https://master.avpunknown.com


AVP2 OFFICIAL COMMUNITY DISCORD

https://discord.gg/esPD62d

^^^ Suggest you go there and post in #tech-support (if you have problems)


We updated the AIO with an EXE EDITION.


Cheers
x-M-x

[AoR] - OranGe

Quote from: Stoned_Stew_UK on Jul 14, 2019, 10:43:46 PM
OMG...
EVAC RULZZZ

Had to sign up just for this, Was anyone clan'd back in the day?
anyone used to be in [AOR] or [Legends] ???

I used to be in AoR, if you're talking about the Army of Rebels led by Ares and Reiskanzler.

Fleshwound

I was in AERO/ARC back in the day myself.

x-M-x

Nice to see you guys!

Hope you'll join the servers someday.  :)

Varia31

Hey all, how's it going? First off, thank you for compiling this. It's refreshing being able to play this again! That said, I'm running into a problem. I installed the game and followed the instructions perfectly, but the game isn't wanting to work after installing patch 1.0.9.6. I ran a test, and the game loads up properly without any issues if I do not install the patch, but if I do, the problem comes up again.

Here is what happens: when patch 1.0.9.6 is installed, I can launch the game just fine. But when I go to select a single player campaign mission, it will take me to the loading screen, and remain on that screen for a while before kicking me back to the main menu. The game itself does not completely crash, it just fails to load the mission. Again, I installed everything I was supposed to, in the correct order listed, but for some reason the campaign just does not want to work properly if I have the 1.0.9.6 update installed. I am on an AlienWare Windows 10 laptop. Any idea what could be going on here?

KingKenny

You can try installing the msp mod on top of your install. Download here: https://avpunknown.com/avp2master/

Also you can see if anything in this guide I wrote helps you: https://www.avpunknown.com/cgi-bin/YaBB.pl?num=1538797059

Varia31

Quote from: KingKenny on Oct 18, 2019, 01:23:04 AM
You can try installing the msp mod on top of your install. Download here: https://avpunknown.com/avp2master/

Also you can see if anything in this guide I wrote helps you: https://www.avpunknown.com/cgi-bin/YaBB.pl?num=1538797059
Somehow the Master Server Patch seems to have been just what it needed. Thank you so much! It's working just fine now. Now I can enjoy some of my favorite mods again.

[cancerblack]

Single player issue: movement sooner or later locks the W key in all campaigns. I can level select to any map and after about 20-100 seconds of play, the W key locks and the player character moves forwards at maximum speed as if pressing forward continuously. Mouse and number control remains but if you're sprinting forward at max speed you can't really guide the PC.

This was not a problem til right now today, but it's especially annoying as I need to play through the single player campaigns for a project.

Facebook Twitter Instagram YouTube RSS Feed